Praktisch

Published on: Jul 17 2013 by Pieter Derycke

Waar:

Groepssessies gaan door in onze schitterende bossen. We spreken af op een makkelijk te bereiken plaats met parking (Speelberg, Bremberg, voetbal in Blanden, De Jacht, …). Wat minder weer schrikt ons niet af en desnoods passen we het programma wat aan. Bij echt slecht weer wordt de sessie uitgesteld. In de donkere periode (oktober tot april) gaat de avondsessie door in een leuke turnzaal.

 

 

 

Wanneer

De sessies gaan door op dinsdagavond, van 19u30 tot 21u, en zaterdagochtend van 9u tot 10u30. U vindt de informatie over het meest recente trainingsschema op onze blog. Aarzel niet ons te contacteren of telefoneren (016/40 14 22) voor meer informatie.

Trainingsschema oktober, november en december 2018.

 

13310558_518389995034010_7040299518924392942_nWat breng je mee?

U bent in kledij die toelaat om gemakkelijk te bewegen, maar die vuil mag worden en die aangepast is aan het weer. U brengt eventueel wat water en een handdoek mee.

 

 

Blote voeten?

Het is volledig aan u om te kiezen of u op blote voeten komt bewegen. Als u niet gewoon bent om op blote voeten te bewegen, raden we het initieel zelf af om alles op de blote voeten te doen. Minimalistische schoenen daarentegen kunnen we sterk aanbevelen. Tijdens de sessies zullen we het zeker hebben over onze voeten en u uitnodigen om af en toe de schoenen uit te trekken. Maar laat u hierdoor dus niet afschrikken.

 

 

Prijs en inschrijven

Volwassenen (>18 jaar) betalen €10 voor een sessie van 1,5 uur. De groep is klein (maximaal 10 deelnemers) waardoor u een grote persoonlijke begeleiding krijgt.

Jongeren tussen 12 en 18  jaar mogen ook deelnemen aan de sessies, als volwaardige deelnemer, maar aan jongerentarief. Een sessie kost €8.

Indien u kleinere kinderen (<12 jaar) hebt die groot genoeg zijn om anderhalf uur in de buurt van de groep in het bos te spelen of wat te kijken naar en mee te doen met wat hun ouders allemaal doen, dan kan dit. Hopelijk begrijpt u wel dat het niet de bedoeling is dat de training voortdurend gestoord wordt. Het is aan u om uw kinderen in te schatten…

U kunt gratis en vrijblijvend één sessie proberen, maar u moet zich hiervoor (om praktische redenen) wel inschrijven.

Wat het makkelijkst werkt is een tienbeurtenkaart (met betaling op voorhand), maar andere opties zijn bespreekbaar.

U kunt zich inschrijven via het contactformulier.

 

 

Share Button