Verschillende mogelijkheden

Published on: Jul 09 2013 by Pieter Derycke

Groepssessiesfoto natural movement (7)

Bij voorkeur trainen we in kleine groepen (≤10 personen). Dit heeft het voordeel dat je een goede begeleiding krijgt, maar toch de voordelen van een groep ervaart: aanmoediging, leuke sociale interactie, meer mogelijkheden tot spel.

Er is 1 groep voor alle niveaus. Dit heeft het voordeel van een leuke dynamiek tussen gevorderd en minder gevorderd en maakt dat iedereen op elk moment kan instappen.

Een sessie duurt 1,5 uur.

 

Personal training

Sommigen wensen of hebben meer nood aan persoonlijke begeleiding. Dit kan omwille van specifieke sportieve doelen, nood aan snelle progressie, blessurepreventie, bepaalde dysfuncties, … Bij de personal training wordt u heel specifiek getest en krijgt u een aangepast programma, ook om zelfstandig te bewegen en oefenen.

Indien u een medisch probleem heeft, kan het nuttig zijn om met uw arts te overleggen of kinesitherapie zinvol is.

 

a440Workshop van een hele dag

Een hele dag ondergedompeld worden in natural movement is meer dan een fantastische kennismaking. Je leert er de filosofie, oefent de basis bewegingsvormen, ervaart wat het met je lichaam en geest doet en hebt een leuke dag! Nadien ben je natuurlijk welkom om verder met ons te trainen.

 

Flexibele oplossingen

Heeft u eigen voorstellen? Een vriendengroep die samen wil trainen, een voorstel voor een workshop van een hele dag, training met uw partner of gezin, een activiteit onder collega’s, … Laat het ons weten en we bekijken samen wat we kunnen organiseren, los van de vaste trainingsschema’s.

 

 

Kennismakingstraining

Iedereen mag gratis een eerste kennismakingstraining mee doen. Hoewel elke sessie anders is, is aan den lijve ondervinden de beste manier om te weten/voelen/ervaren wat natural movement is. Contacteer ons voor meer informatie.

 

-> ga door naar ‘Praktisch’.