Trainingsschema tot paasvakantie 2019

Published on: Jan 06 2019 by Pieter Derycke

Ook in 2019 gaan we verder met onze natural movement sessies. Er zijn drie sessies per week: dinsdagavond van 19u30 tot 21u (tot pasen nog indoor),  zaterdagochtend van 9u tot 10u30 (outdoor) en zondagnamiddag van 14u30 tot 16u (outdoor).

 

Er zijn enkele sessies die niet kunnen doorgaan: zaterdag 12/1/19, zondag 13/1/19 en dinsdag 22/1/19.

 

De plaats van afspraak voor de outdoor sessies wordt telkens tijdig per email meegedeeld… De indoor sessies gaan door in de zaal ‘De Put’ in het HHHeverlee. Het ligt onder het zwembad (gebouw F), de ingang is aan de kant van de bomen (de westkant). We mogen parkeren op de parking ten westen van het gebouw genaamd ‘ECHO’, via ingang 6 in de Hertogstraat.

 

Zoals altijd zijn alle kinderen welkom. Er ontstaat een leuke groepsdynamiek als alle leeftijden vertegenwoordigd zijn, ouders en kinderen leren elkaar op een andere manier kennen, en een babysit is niet nodig…

 

De prijs per sessie is €10 voor volwassenen en €8 voor 12 tot 18 jarigen. Kinderen jonger dan 12 kunnen gratis deelnemen. Wilt u eens proeven? Kom dat gratis en volledig vrijblijvend een sessie meedoen.

 

Tijdelijke actie! Indien je 1 keer per week komt, kan je aan de tweede sessie in diezelfde week GRATIS deelnemen. Kom je de dinsdag, dan mag je zaterdag of zondag gratis deelnemen, en omgekeerd. 

 

Indien u zelf, met familie, vrienden of collega’s een eigen voorstel doet van dag en uur (ook overdag), kunnen we dit zeker overwegen en zoeken naar een oplossing.

 

Indien u, met vrienden, vereniging of werk, geïnteresseerd bent in een workshop of team-activiteit, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn om dit te organiseren.

 

Dit is uw kans om als eersten in België te bewegen op deze (r)evolutionaire manier. Indien u vragen, bemerkingen of voorstellen heeft, aarzel zeker niet om ons te contacteren of telefoneren (016/40 14 22).

 

Hier vindt u verdere praktische informatie.

 

We zouden het erg waarderen als u, als geïnteresseerde, wat reclame maakt voor onze natural movement sessies. Dus mail, link, like en share a.u.b. Bedankt en hopelijk tot binnenkort,

 

Beweeglijke groeten,

Pieter

Share Button
Filed under: Uncategorized

Leave a Reply

*

*