top of page

CORONAVIRUS MAATREGELEN

Beste patiënten en bewegers,

Onze praktijk blijft open, maar door strenge maatregelen zijn er enkele belangrijke aanpassingen:

Kinesitherapie

Omdat de sessies individueel zijn, kunnen we ieder die nood heeft aan kinesitherapeutische zorgen behandelen. We vragen om rekening te houden met volgende maatregelen:

  • Kom op tijd, maar beperk uw tijd in de wachtzaal tot een minimum. Wacht desnoods even buiten. Bent u begeleider van iemand die in behandeling komt, beperk dan ook uw tijd in de praktijk en ga een wandeling maken of wacht in de wagen.

  • Als u binnenkomt, was uw handen in het toilet.

  • Probeer niet meer aan te raken dan wat noodzakelijk is.

  • Volg de algemeen gekende hygiënische richtlijnen.

  • Breng een eigen handdoek mee om op de tafel te leggen.

Van onze kant nemen wij de volgende maatregelen:

  • We zijn zeer strikt in het toepassen van de hygiëne.

  • We ontsmetten de tafel, de klinken, het eventueel aangeraakte oefenmateriaal tussen elke behandeling.

  • De wachtzaal is wat aangepast, zodat er meer ruimte is tussen de stoelen. Jammer genoeg is er ook geen literatuur voor handen…

Bewegen:

 

De indoor groepssessies (Pilates en kinderyoga) gaan niet door tot aan de paasvakantie. In de loop van de komende weken zal duidelijk worden wanneer deze terug opgestart kunnen worden.

De outdoor groepssessies (natural movement) gaan echter wel door. We gebruiken hiervoor de richtlijnen van de sportartsen. We passen de inhoud van de sessies aan, zodat we ons aan de richtlijnen houden. We vragen van de deelnemers ook een extra inspanning om alle hygiëne-maatregelen strikt te volgen. Indien er van hogerhand nieuwe aanbevelingen komen, passen we ons natuurlijk aan.

We hopen dat we met deze maatregelen ons steentje bijdragen aan het bedwingen van deze crisis. We hopen eveneens dat u in deze bijzondere tijden gezond en wel mag blijven. En hoewel de opties om te bewegen misschien op het eerste zicht beperkt zijn (sluiting van alle sport-accommodatie), zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om in beweging te blijven, al dan niet samen met de kinderen die thuis zijn van school!

We volgen natuurlijk de evolutie en de eventuele veranderingen van richtlijnen. We doen ons uiterste best om u hiervan op de hoogte te brengen, hoewel het vermoedelijk voor sommigen op het laatste moment kan zijn...

Beweeglijke groet,

 

Pieter, Christel, Martina

bottom of page