top of page

SLOW MOTION

Een reconditioneringsprogramma voor 50+. Functionele oefeningen om veilig uw bewegingspotentieel terug op te bouwen. Praktische bewegingen gericht op balans, stabiliteit, beweeglijkheid en relaxatie. Kleine groepjes (maximaal 6 personen), onder deskundige kinesitherapeutische begeleiding. 

Slow Motion richt zich op 50-plussers die nood hebben aan een goed maar veilig beweegprogramma om evenwicht, stabiliteit en functionele kracht te verbeteren. Tegelijkertijd creëren we meer ontspanning in het lichaam en betere beweeglijkheid. Slow Motion werkt vanuit een laag instapniveau gradueel op naar haalbare uitdagingen.

Slow Motion gebruikt basisbewegingen gebaseerd op principes van fasciatherapie. Deze zijn ook thuis makkelijk en zonder extra materiaal toepasbaar. Het verbeteren van evenwicht, lenigheid, kracht en ontspanning is niet alleen gezond op zich. Het  opent ook deuren in het echte leven: u kunt de activiteiten die u voldoening geven meer, langer, beter en met minder risico en meer vertrouwen doen.

We werken in kleine groepjes (maximum 6 personen) onder de deskundige leiding van kinesitherapeute Christel Dehertogh. Dit zorgt voor een goede persoonlijke begeleiding en een optimaal resultaat.

 

Praktisch

De sessies gaan door op maandag, dinsdag en donderdag, telkens van 11u15 tot 12u15. Als het weer het toelaat doen we dit buiten, in geval van minder goed weer, in de oefenruimte van de praktijk.

 

U betaalt €12 per sessie.

U brengt een handdoek, een dekentje en een beetje water mee. U komt in kledij die makkelijk beweegt.

Heeft u interesse, laat ons dan gerust iets weten via ons contact-formulier of telefonisch, op het nummer 016 40 14 22.

bottom of page