top of page

DE KINESITHERAPEUTEN

Alle kinesitherapeuten zijn gespecialiseerd. Dit wil zeggen dat ze erkende specialisatie-opleidingen volgden, zich continu hierin bijscholen en dat ze alleen patiënten aannemen die binnen hun specialisatie vallen. Dit verzekert een kinesitherapeut die sterk gemotiveerd, bekwaam en up-to-date is. Om deze kwaliteit te kunnen verzekeren zijn we gedeconventioneerd.

Christel Dehertogh

Pediatrisch kinesitherapeute, Hendrickx-therapeute én fasciatherapeute, dat alles is Christel. De combinatie van, en wisselwerking tussen deze specialisaties zorgen ervoor dat ze zowel kinderen met motorische problemen, jongeren met leer- en gedragsproblemen en mensen met pijn- en bewegingsproblemen behandelt. Ook toekomstige en jonge moeders kunnen bij haar terecht voor pre- en postnatale kinesitherapie.

 

Sinds 2005 werkt ze, samen met Pieter, in haar eigen praktijk. Daarnaast doen enkele kinderdagverblijven beroep op haar expertise, geeft ze babymassage-les en sommigen kennen haar als ‘juf Christel’ die kleuterturnen geeft.

Pieter Derycke

Pieter is gespecialiseerde musculoskeletale kinesitherapeut en manuele therapeut. Hij gaf les aan de laatstejaars kinesitherapie in Leuven en geeft nu nog les aan de postgraduaat-studenten. Samen met Christel startte hij deze praktijk in 2005.

Zijn interesses in beweging, evolutionaire biologie, antropologie en Afrika deden hem nadenken over natuurlijk bewegen en de effecten van levensstijl op gezondheid. Daarom organiseert hij sinds 2013 ook sessies 'Natural Movement' en geeft hij hierover zijn eigen, unieke cursus aan kinesitherapeuten en bewegingsprofessionals in België en Nederland.

Martina Jagnesakova

Martina is master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen, gespecialiseerd in musculoskeletale revalidatie en manuele therapie. Ze is dus erg goed gekwalificeerd om mensen met spier- en gewrichtspijnen te helpen, al dan niet sportgerelateerd. Uniek in België is haar bekwaamheid in Dynamic Neuromuscular Stabilization.

 

Ze werkt bij ons sinds januari 2016. Martina is ook een goed opgeleide en ervaren Pilates lesgeefster, en verzorgt de erg geliefde Pilates sessies in onze praktijk. Daarnaast is ze ook praktijkassistent in de master opleiding kinesitherapie aan de universiteit van Leuven.

bottom of page