top of page

CORONAVIRUS MAATREGELEN

Door de uitzonderlijke omstandigheden is de praktijk enkel open voor mensen die hoogdringend kinesitherapeutische zorgen nodig hebben. We denken hierbij aan post-operatieve patiënten en mensen met bepaalde acute klachten.

Bent u niet zeker of u in aanmerking komt voor deze zorg, contacteer ons zeker, dan kunnen we samen overleggen of een behandeling al dan niet kan.

Wij contacteren al onze patiënten om de gemaakte afspraken te annuleren, maar ook om de eventuele vragen, aanpassingen van oefeningen, therapeutische tips, … te bespreken. We zijn voor iedereen telefonisch bereikbaar en proberen zo voor iedereen de nodige zorg te verstrekken. We contacteren onze patiënten in de (hopelijk) nabije toekomst om het vervolg van de behandeling te bespreken.

Voor de patiënten die toch moeten komen, gelden natuurlijk de strikte hygiënische voorwaarden. Voor alle duidelijkheid sommen we ze nog even op:

  • Kom op tijd, maar beperk uw tijd in de wachtzaal tot een minimum. Wacht desnoods even buiten. Bent u begeleider van iemand die in behandeling komt, beperk dan ook uw tijd in de praktijk en ga een wandeling maken of wacht in de wagen.

  • Als u binnenkomt, was uw handen in het toilet.

  • Probeer niet meer aan te raken dan wat noodzakelijk is.

  • Volg de algemeen gekende hygiënische richtlijnen.

  • Breng een eigen handdoek mee om op de tafel te leggen.

Van onze kant nemen wij de volgende maatregelen:

  • We zijn zeer strikt in het toepassen van de hygiëne.

  • We ontsmetten de tafel, de klinken, het eventueel aangeraakte oefenmateriaal tussen elke behandeling.

  • De wachtzaal is wat aangepast, zodat er meer ruimte is tussen de stoelen. Jammer genoeg is er ook geen literatuur voor handen…

  • Normaal zal u niet moeten wachten en komt u niet in contact met iemand anders.

 

Ook worden alle groepssessies geannuleerd, inclusief de outdoor natural movement sessies.

 

We willen nogmaals benadrukken dat we voor iedereen telefonisch bereikbaar zijn. Aarzel niet om ons te contacteren indien u vragen heeft!

 

We hopen dat we met deze maatregelen ons steentje bijdragen aan het bedwingen van deze crisis. We hopen eveneens dat u in deze bijzondere tijden gezond en wel mag blijven. En hoewel de opties om te bewegen misschien op het eerste zicht beperkt zijn (sluiting van alle sport-accommodatie), zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om in beweging te blijven, al dan niet samen met de kinderen die thuis zijn van school!

 

 

Beweeglijke groet,

 

Pieter, Christel, Martina

bottom of page