top of page

NATURAL MOVEMENT - PRAKTISCH

GRATIS EN VRIJBLIJVENDE PROEFSESSIE!

Vindt u de idee van natural movement wel aantrekkelijk, maar kan u zich niet goed voorstellen wat het juist is? Houdt u van bewegen en spelen in de natuur, maar weet u niet goed hoe te starten? Kom dan zeker eens meedoen en ervaar wat het is om ten volle als mens te bewegen!

Groepssessies

Bij voorkeur trainen we in kleine groepen (≤10 personen). Dit heeft het voordeel dat u een goede begeleiding krijgt, maar toch de voordelen van een groep ervaart: aanmoediging, leuke sociale interactie, meer mogelijkheden tot spel. Er is 1 groep voor alle niveaus. Dit heeft het voordeel van een leuke dynamiek tussen gevorderd en minder gevorderd en maakt dat iedereen op elk moment kan instappen. Een sessie duurt 1,5 uur.

Flexibele oplossingen

Heeft u eigen voorstellen? Een vriendengroep die samen wil trainen, een voorstel voor een workshop van een hele dag, training met uw partner of gezin, een activiteit onder collega’s, … Laat het ons weten en we bekijken samen wat we kunnen organiseren, los van de vaste trainingsschema’s.

Wanneer?

dinsdag 19u30 tot 21u

zaterdag 10u tot 11u30

Waar?

Groepssessies gaan door in onze schitterende bossen. We spreken af op een makkelijk te bereiken plaats met parking (Speelberg, Bremberg, voetbal in Blanden, De Jacht, …). Wat minder weer schrikt ons niet af en desnoods passen we het programma wat aan. Bij echt slecht weer wordt de sessie uitgesteld. In de donkere periode (oktober tot april) gaat de avondsessie door in een leuke turnzaal. De plaats van afspraak wordt per e-mail meegedeeld.

Wat breng je mee?

U bent in kledij die toelaat om gemakkelijk te bewegen, maar die vuil mag worden en die aangepast is aan het weer. U brengt eventueel wat water en een handdoek mee.

Blote voeten?

Het is volledig aan u om te kiezen of u op blote voeten komt bewegen. Als u niet gewoon bent om op blote voeten te bewegen, raden we het initieel zelfs af om alles op de blote voeten te doen. Minimalistische schoenen daarentegen kunnen we sterk aanbevelen. Tijdens de sessies zullen we het zeker hebben over onze voeten en u uitnodigen om af en toe de schoenen uit te trekken. Maar laat u hierdoor dus niet afschrikken.

Prijs en inschrijven

Volwassenen (>18 jaar) betalen €12 voor een sessie van 1,5 uur. De groep is klein (maximaal 10 deelnemers) waardoor u een grote persoonlijke begeleiding krijgt.

Jongeren tussen 14 en 18 jaar mogen ook deelnemen aan de sessies, als volwaardige deelnemer, maar aan jongerentarief. Een sessie kost €8.

Indien u kleinere kinderen (<14 jaar) hebt die groot genoeg zijn om anderhalf uur in de buurt van de groep in het bos te spelen of wat te kijken naar en mee te doen met wat hun ouders allemaal doen, dan kan dit. Meestal zorgt dit voor een leuke dynamiek, maar sommige ouders houden liever hun aandacht volledig op de sessie.

U kunt gratis en vrijblijvend één sessie proberen, maar u moet zich hiervoor (om praktische redenen) wel inschrijven.

Wat het makkelijkst werkt is een tienbeurtenkaart (met betaling op voorhand), maar andere opties zijn bespreekbaar.

U kunt zich telefonisch inschrijven (016 40 14 22) of via het contactformulier

.

bottom of page