PILATES LIVE ONLINE

Omdat we door de corona problematiek nog geen groepssessies kunnen organiseren, bieden we nu een live online alternatief aan. We proberen van de nood een deugd te maken en hebben een formule uitgewerkt die volgens ons kwalitatief erg goed is, voor een zeer schappelijke prijs. Het enige wat u nodig heeft is een beetje plaats thuis en een stabiele internetverbinding.

De sessies gaan door op maandag en donderdag, telkens van 20u00 tot 21u00.

Echter, als je niet live kunt deelnemen, kan je de sessie ook achteraf volgen. Elke les wordt opgenomen en blijft 7 dagen beschikbaar

 

Met een forfaitaire maandelijkse bijdrage van 45 euro kunt u alle sessies van die maand volgen (9 sessies). Voor dit bedrag kan iedereen in uw huis deelnemen aan de lessen. Dus uw partner en/of kinderen kunnen voor dezelfde prijs genieten van een goede Pilates sessie!

 

Indien u twijfelt, kan u een gratis proef-sessie volgen. U zal merken dat deze live online sessies absoluut waardevol zijn en dat het technisch makkelijk en vlot verloopt. U hoeft zeker geen computerexpert te zijn om de sessies te kunnen volgen!

 

Als u in ‘normale’ omstandigheden de sessies in de praktijk kwam volgen, met een tienbeurtenkaart, vervallen de niet-gebruikte beurten natuurlijk niet. Ze blijven ‘on-hold’ tot we de sessies in de praktijk terug kunnen opstarten.

 

Als u nog iemand kent die geïnteresseerd is om deel te nemen aan de deze lessen op deze manier, dan waarderen we het erg dat u deze informatie met hen deelt.

 

Praktisch.

U contacteert ons met de melding van uw interesse in onze Pilates sessies. Wij vragen u de 40 euro te storten op de rekening van Martina Jagnesakova (BE14 0017 0799 4083), met vermelding van uw naam en ‘Pilates’. Zodra de betaling in orde is, krijgt u de uitnodiging (met link) voor de lessen doorgestuurd.

 

Indien er vragen of bemerkingen zijn, aarzel niet om ons te contacteren.

 

Wij hopen u in mei online te mogen verwelkomen voor deze deugddoende en gezonde sessies!

 

Met beweeglijke groet,

 

Martina, Christel en Pieter